Den kendte modedesigner Marc Jacobs fangede fotografernes opmærksomhed til Paris Fashion Week. Designeren var iført en pink knælang kjole med korte ærmer, der viste hans stærkt tatoverede arme. På fødderne havde han sko med store similispænder, og han gik hånd i hånd med en læderklædt mand med en uniformslignende kasket på hovedet og store motorcykelstøvler.

Måske prøvede Marc Jacobs at leve op til kryptiske udtalelser om køn som denne: ”Nysgerrighed om køn er meget mere interessant end dominans. Mit tøj er ikke hot. Aldrig. Aldrig.”

Men selvom Marc Jacobs fik masser af opmærksomhed, kan det ikke nægtes, at kjolerne sad bedre på flere af de kvindelige stjerner!

Kristen Stewart gik til Fashion Week i Paris i et edgy look.

Den slanke Bella Swan-stjerne så fantastisk ud i en mørkegrøn kjole med leopardprint, stiletsko med guldpynt og bare ben. Det pjuskede hår og den mørke, let udtværede øjenskygge gav associationer til vampyrfilmen, der har gjort hende berømt.

Måske havde Twilight-stjernen festet igennem hele natten før og var aldrig nået hjem til sin seng. Eller måske havde hun bare tilbragt flere timer med en stylist for at opnå det afslappet sexede look!

Sex and the City-stjernen Sarah Jessica Parker havde valgt en mere romantisk kjole til lejligheden. Hun var i en nostalgisk hellang hvid kjole med trykte markblomster og bindebånd.

Potiche-stjernen Catherine Deneuvre mødte frem i den klassiske lille sorte kjole, mens den britiske sangerinde Corinne Bailey Rae var lidt modigere og i et gult flower power-inspireret sæt.