Rygterne om utroskab og skilsmisse er ikke slut for Will Smith og Jada Pink. Tværtimod. I dag skriver InTouch, at Will greb Jada Pinkett Smith på fersk gerning med sin medspiller på Hawthorne, Marc Anthony. Det ser ud til, at Smith-familiens sagførere kan forberede sig på overarbejde …

I går afviste kom der ellers to separate pressemeddelelser fra Will og Jada. Her benægter de to alle rygter om et brud. Desuden afviste en talsmand for Marc Anthony rygterne. Han brød med Jennifer Lopez for en måned siden.

Men i dag har InTouch ryddet forsiden for at give plads til overskriften. ”To ægteskaber smadret: Jada stjæler J.Los mand!”

InTouch hævder, at det ikke ligefrem kommer som en overraskelse. Da Marc Antony blev Jada Pinks elsker på lærredet, var det tydeligt, at kemien mellem dem var god. Alle bemærkede det, fortæller kilder.

Men det var først, da Anthony og Lopez gik fra hinanden, at Will fik mistanke, påstår bladet. Han tog derfor hen til Smith-familiens Hidden Hills-palæ i Los Angeles i ly af mørket. Han græd, da han overraskede han sin kone sammen med Marc Anthony. Desværre fremgår det ikke, hvad Will så faktisk skal have set.

I Hawthorne spiller Jada enken Christina, som skal håndtere både karriere og livet som enlig mor for en teenagedatter. Hun er også producer af showet.

Marc Anthony har fire børn. Foruden Jennifer Lopez har han været gift med Dayanara Torres, som er tidligere Miss Universe. Hun håndterede skilsmissen ved at bytte sin vielsesring til et Cartier-ur og skrive en bog om det stormfulde ægteskab med Anthony.