Will Smith genforenes med medvirkende fra Rap Fyr i LA

Det er nok til at få folk til at ville grave i skabet efter deres gamle træningsdragter. Will Smith har poseret foran kameraerne for et nutidigt billede af ham og hans gamle medvirkende fra den ekstremt populære komedieserie, ungdomsfavoritten Rap Fyr i LA, der satte gang i hele hans karriere som en skuespiller. Det mindeværdige program, som fast blev vist på skærmen fra 1990 til 1996, tiltrak en hel generation af teenagere både i USA og udlandet.

43-årige Smith sagde, at han var begejstret for at være i stand til at se sin anden familie op til jul ved en særlig velgørenhedsbegivenhed sidste uge, inden han barberede sit hoved. ”Startede juletiden rigtigt med en Rap Fyr i LA genforening. Der er intet som at tilbringe ferie med familien!” lød det fra den succesrige skuespiller, der siden den populære ungdomsserie har toppet rollelisten i film som Independence Day, Enemy of the State, Hitch, Jagten på Lykke og Syv Liv.

Billedet blev taget sidste uge under en frokost for velgørenhedsorganisationen Sweet Blackberry, der er stiftet af Karyn Parsons, som i serien spillede den knap så kloge vejrpige Hilary Banks. De andre medvirkende ved begivenheden var Tatyana Ali, der spillede hans kusine Ashley, Alfonso Ribeiro, der spillede hans snobbede fætter Carlton, og James Avery, der tog sig af rollen som den sure onkel Phil.

Desværre manglede Joseph Marcell, som spillede familiens spydige butler Geoffrey, og de to skuespillerinder, der udfyldte rollen som familiens kvindelige matriark tante Vivian. Will Smith postede det spændende billeder på sin Facebook-side tidligere i dag, og det viste sig at være ekstremt populært blandt skuespillerens mange fans, og det er der naturligvis også god grund til.