Twilight-stjernen Kristen Stewart var i sin egen verden, da hun ved en fejl steg ind i Young Adult-stjernen Charlize Therons privatfly i stedet for sit eget i Paris.

De to kvinder var i den franske hovedstad for at promovere filmen Snow White And The Huntsman.

Kristen Stewart var kommet til byen mindre end et døgn tidligere og led måske en smule af jetlag, da hun gik op ad trappen.

Før hun kunne sætte sig, fortalte en medarbejder på flyet hende, at hun vist desværre var gået forkert.

En flov Kristen Stewart skyndte sig hen til sit eget fly.

Tidligere på ugen indrømmede stjernen, at hun følte sig som en ”reservedel,” da hun hang ud med Katy Perry til Coachella Festival last month.

Den udadvendte Firework-stjerne er kun glad for at lade sig fotografere og stå foran tusindvis af mennesker, mens Kristen Stewart er en mere tilbageholdende type.

“Jeg har en kammerat, der overhovedet ikke har problemer med at stå foran millioner af mennesker. Jeg var sammen med Katy Perry. Jeg gik bag hende gennem hele flokken. Hun ville sidde forrest. Hun sagde: Hey, vil du se det med Tupac? Jeg sagde: Ja! Pludselig tænkte jeg: Hvorfor gør du det her mod mig? Vi var som Moses, der delte Coachellas vande for at komme op foran. Jeg var hendes følge. Jeg var leder af hendes følge,” forklarede Kristen Stewart.