Susan KSusan K blev kendt, da hun deltog i Paradise Hotel og var i seng med en del af de mandlige gæster. Nu har hun startet sin egen blog.

På bloggen, der blev åbnet 17. december sidste år, men først er gået ordentligt i gang i dag, skriver Susan K i første indlæg om Kongerne af Marielyst. Susan K langer kraftigt ud efter deltagerne, som hun mener er overordentligt uintelligente:

“Personligt sad jeg og rystede på hovedet og tænkte:” nej nej nej hvad er det dog for nogle mennesker de har med i det program” men denne følelse blev dog hurtigt erstattet med et par gode grin, efter de viste Walid ” Knaldperlen” hvis ordforåd bestod af “kæft, hvor er du lækker” x 15.”

 

Så hård er retorikken på Susan Ks blog. Ydermere sammenligner reality-stjernen Kongerne af Marielyst med en sammenkogt ret af Jersey Shore, Paradise Hotel og Villa Medusa.

Udover at skrive om Kongerne af Marielyst, er der allerede blevet plads til et par indlæg med en noget anden tone på bloggen. Susan K har eksempelvis lavet et indlæg, hvor hun lister 15 facts om hende selv. Her kommer det bl.a. frem, at hun elsker Cola, aldrig læser bøger og kun drikker øl, når hun er i byen.

Også et indlæg med et billede af en frokost, har Susan K uploadet. Hun fortæller i et interview med et dansk medie, at hendes plan med bloggen er at der skal komme mange besøgende, så hun senere kan putte reklamer på og herefter skabe en god indtjeningskilde.

Besøg Susan K blog her