Komiker Chelsea Handler, der er nær veninde af Friends-stjernen Jennifer Aniston, skælder endnu engang ud på Angelina Jolie.

I et nyt interview i More bliver stjernen spurgt, hvem der er det modsatte af en tøsepige. Tv-værten tøver ikke med svaret.

”Angelina Jolie, formentlig,” svarer hun. ”Hun slår mig ikke som en, jeg kunne have et nært venskab med. Man ved bare som kvinde, når man ser en anden kvinde, om det er en kvinde, man kan stole på,” mener This Means War-stjernen, som åbenbart ikke er bange for krig med Angelina Jolie.

Chelsea har tidligere kaldt The Tourist-stjernen en ”home wrecker” – en person, der ødelægger andres ægteskab. De ord vil hun ikke tage i sig igen, selvom Angelina Jolie flere gange har fortalt, at hun og Brad Pitt kun var nære venner, mens han var gift med Jennifer Aniston.

Den blonde komiker fortæller om sit eget kærlighedsliv, at hun er ”vildt forelsket” i hotelmagnaten André Balazs.

De brød med hinanden sidste år – men i februar genoptog de kærlighedsforholdet.

”Min kæreste, André… Vi fandt sammen igen I går. Vi havde datet i ni måneder, et forhold, hvor vi boede langt fra hinanden, med det stress og rejseri og løben rundt, det indebærer. Det var ikke et rigtigt liv; vi levede ikke sammen,” siger hun. ”Men André kom til mig i går og sagde: ”Jeg tror, vi er nødt til at få det her til at fungere igen. Og jeg var enig, for vi er stadig vildt forelskede,” siger hun.