’Singleliv’-deltageren Samuel Wegener risikere at skulle i fængsel, fordi han angiveligt har givet en skalle, slået, taget kvælertag og ført en kniv mod struben på Sarona, der er hans forlovede og kæreste fra tv

Sidste gang ’Singleliv’ løb over skærmen kunne vi opleve reality-deltageren Samuel finde sin – umiddelbart – eneste ene i Sarona, der er 30 år gammel og alenemor, rapporterer Ekstra Bladet på deres hjemmeside.

Men da først optagelserne sluttede blev lykken vendt til ulykke, for næste mandag skal Samuel på 33 år i retten på Frederiksberg, hvor han står tiltalt for vold mod Sarona.

Læs også: Dødstrusler til Paradisedeltager

Anklagerne går blandt andet på: vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter og trusler, som det står skrevet i anklageskriftet.

Mange tæsk
Det skete alt sammen den 29. oktober 2012 omkring klokken 23 i deres fælles lejlighed, hvor han fuldstændig mistede besindelsen og tildelte Sarona en skalle og hamrede en knytnæve i brystkassen på hende, så hun drattede omkuld.

Den scene med at stikke hende en knytnæve, gentog han en gang mere, men supplerede det med at hive hende rundt i lejligheden – ved at trække i hendes hår og slå hende gentagne gange i ryggen.

Bagefter skulle Samuel ifølge anklageskriftet have væltet Sarona rundt i deres soveværelse og grebet fat i hendes hals, så hun ikke kunne få vejret ordentligt.

Truet med kniv
Tredje gang er lykkens gang, og til sidst skulle han have skubbet Sarona op ad et skab og givet hende en skalle mere.

Læs også: Chris Browns overfald på Rihanna inspirerer tv-serie

Udover de nævnte ting, havde Samuel også tid til at føre en køkkenkniv mod hendes hals midt i al virvaret.

Hvis man ikke kan huske Samuel Wegener fra ’Singleliv’, ringer det måske en klokke, at han også har været med i blandt andet ’Total Blackout’ og ’4-stjerners middag’.

Hverken Sarona eller Samuel har kommenteret på sagen.