Det kan meget vel være, at Rihanna er vågnet op denne morgen med en sang om frelse i tankerne efter en noget ustyrlig opførsel i går aftes. Sangeren, der blandt andet står bag monsterhittet ”Umbrella”, viste ingen tegn på at sætte farten ned, da hun fortsatte sine hårde festvaner i hjemlandet Barbados, hvor der på en sejltur blev drukket adskillige af landets øl.

Rihanna cruisede sammen med familie og venner rundt om øen om bord på en lystbåd, inden der blev kastet anker for at få et par drinks i på stranden imens solen gik ned. Gruppen bevægede sig derefter ud på havet, imens der blev tømt øl og leget med farverige flydende enheder.

Den 23-årige gamle sanger har aldrig lagt skjul på, at hun er stor fan af Bob Marley, og Rihanna har da også et større alter dedikeret til den afdøde caribiske sanger i sit hjem i Los Angeles. I går hyldede Rihanna Bob Marley ved at være iført en orange badedragt med et billede af Marleys ansigt, imens hun blandt andet var ude og hygge sig med vandscootere, inden der igen blev skiftet over til indtagelse af øl og sprut.

Rihanna er blevet opdaget rundt omkring på øen iført uanstændige beklædninger, og da sangeren i går aftes optrådte på en lokal scene, valgte hun at få en ældre mand op på scenen, hvorefter Rihanna sprang op på ham. Til mandens store glæde, valgte den 23-årige sanger at give manden en lapdance, han næppe vil glemme foreløbigt, og tilskuerne fik sig i det hele taget lidt af en oplevelse.