Rihanna har aldrig lagt skjul på, at hendes nære venner betyder meget for hende.

Men før hun gik i byen med sin veninde Melissa Forde, skrev stjernen på Twitter, at hun skulle på sin første date i to år.

Senere tilføjede hun: #datenight my lover for the night @mforde11.’

Parret spiste middag på restaurant Giorgio Baladi i Santa Monica. Senere tog de videre til The Roxbury Nightclub.

Rihanna bar en hvid kjole med et par frække Pretty Polly hofteholdere. På fødderne havde den kendte sangerinde sorte stiletsko.

Senere på natten skrev Rihanna kryptisk på Twitter: ”En bitch, der er underdanig, men alligevel skibets kaptajn … ÆRLIGT: ubetaleligt … gift dig med mig!”

Men det er ikke første gang, stjernens kærlighedsliv overrasker hendes fans. Sidste år kom det frem, at hun havde haft et lesbisk forhold til model Natasha Burton. Modellen afslørede affæren i sin bog Low Down Dirty Shame.

Her skrev hun om Disturbia-stjernen: ”Jeg var ikke sikker på, at jeg kunne tage hende alvorligt, så jeg tog en dag ad gangen. Vi havde god kontakt med det samme. Jeg kunne lytte til hende i timer, diskutere medier, musik og mode. Det var virkelig frækt og seksuelt ladet. Og jeg kan lide det. Jeg kan lide aggressive og seksuelt frigjorte kvinder. Det er hot for mig.”

Men åbenbart var Rihanna ikke helt enig. Da hun blev udspurgt af en journalist om affæren, mens hun var i London for at promovere sin film Battleship, svarede hun kortfattet: ”Jeg er glad, og jeg er single, hvis det er det, du spørger om.”