Pamela Anderson i Big BrotherBig Brother blev for snart mange år siden rullet ud i Danmark og var dengang et relativt set reality program, med en masse deltagere der er lukket inde i et hus.

Nu er Celebrity Big Brother i Storbritannien på vej og de har formået at få samlet et ganske imponerende cast, der tæller blandt andre skuespilleren Tara Reid og den kendte Pamela Anderson.

Af disse to har Pamela Anderson fordel af, tidligere at have deltaget i den australske udgave af Big Brother, selvom hendes deltagelse kun varede i 3 dage, ligesom hun tidligere har medvirket i Dancing With the Stars, der minder om det danske tv-program Vild med Dans.

Hvis det endelig ikke udvikler sig som planlagt for baben, har Pamela Anderson eftersigende en aftale om at hun kan forlade programmet efter kun 5 dage.

Programmet begynder den 18. august og det betyder at hun lige kan nå hjem til Labor Day, der er utrolig populært i England. Hvis hun altså har lyst, man er vel en kendt Hollywoodstjerne med særlige krav.

Skuespilleren Tara Reid, der blandt andet kendes for sin medvirken i flere American Pie film, er i gang med indspilningerne til American Reunion.

Den britiske udgave af Big Brother der vises inden længe er for kendte og har flere andre kendte personer i castet, der dog ikke giver samme genklang i danske øre.

På sin vis er det lidt overraskende at en verdenstjerne som Pamela Anderson ønsker at være med i sådan et program, men det gør bare underholdningen ekstra god. Det bliver i hvert fald spændende at følge udviklingen i showet og se hvem der klarer sig bedst af Pamela Anderson og Tara Reid.