Demi Moore har ikke noget imod at vise sig lidt frem. På Twitter kan hendes fans beundre et smukt foto af den halvnøgne stjerne, taget i hendes eget badeværelse.

Hun er tydeligvis topløs, men set fra ryggen. Teksten lyder: ”You’ve got your own back.” Moore tog billedet torsdag aften kun iført et par sorte briller.

demi-moore-nøgen-twitter

Der er da heller ingen grund til at skamme sig for Moore, der nærmest har forvandlet sig fra grim ælling til svane i løbet af sit liv.

Demi Moore er kommet langt, siden hun voksede op med alkoholiske forældre, der skændtes og sloges. Kulminationen på deres forhold var stedfaderens selvmord. Med imponerende viljestyrke og en hel del held er det lykkedes hende at opnå et liv i rampelyset.

Hun droppede skolen som sekstenårig og arbejdede som model. Allerede som 18-årig blev hun gift med en rockmusiker.
I 1982 begyndte hendes skuespillerkarriere med en rolle i tv-serien General Hospital. Hendes liv var præget af fester og stofmisbrug. Men en fyring fra optagelserne til Kliken fra St. Elmo fik Demi Moore til at ændre livsstil. Hun fik behandling, og en uge efter blev hun genansat til rollen, som blev hendes gennembrud.

Ægteskabet med skuespilleren bag Punk’d, Ashton Kutscher, er hendes tredje. Hun har tre døtre med eksmanden Bruce Willis, Rumer Glenn Willis (født 16. august 1988), Scout LaRue Willis (født 20. juli 1991) og Tallulah Belle Willis (født 3. februar 1994).

Bruce Willis og Demi Moore startede sammen med Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger restaurantkæden Planet Hollywood i 1991.

Flere frække nøgne kendisser billeder af Demi Moore.

demi-moore-bikini-nøgendemi-moore-viser-numse-billeder