Kris Humphries familie: Vi advarede ham mod KimKris Humphries familie var ikke ovenud begejstret, da NBA-stjernen indledte sin romance med Kim Kardashian.

“Vi udtrykte vores bekymring for hans forhold til Kim,” siger et nært familiemedlem til Radar.

Men Kris var ikke til at rive ud af sin forblændelse af Kim K, der smed skilsmissebegæringen i ansigtet på ham 72 dage efter brylluppet.

“Vi var meget overraskede over, at det var så alvorligt mellem dem. Men han var helt væk i hende, og man kan ikke bede en forelsket person om at åbne øjnene. Han så kun, hvad han ville se,” tilføjer kilden.

Kris var meget forelsket i realitystjernen, men allerede før bryllupsrejsen var slut, var der problemer mellem de to.

Mange mener, at brylluppet kun var et PR-show. Men i så fald var NBA-stjernen i hvert fald ikke del af tricket, afslører insideren, der forklarer, at Kris intet vidste, da Kim K den 31. oktober udsendte en pressemeddelelse om, at hun havde forlangt skilsmisse.

Kris Humphries kvitterede med sin egen pressemeddelelse. Den lød: “Jeg elsker min kone, og jeg er knust over, at hun har forlangt skilsmisse.”

Men alt tyder på, at Kris Humphries efterfølgende har ændret syn på Kourtney and Kim Take New York-stjernen. Han har blandt andet forlangt ægteskabet ophævet.
Hvis det sker, er han fri til at udtale sig i pressen om sit forhold til Kim K. Det forhindrer en paragraf i ægteskabspagten ham i øjeblikket i. Men NBA-stjernen har udtalt, at han er træt af at blive “brugt som dørmåtte” af familien Kardashian.