Kim K’s sextape blev ”lækket” online i 2007. Men mange har anklaget familien Kardashian for selv at stå bag salget af de saftige optagelser af realitystjernen og hendes daværende kæreste, Ray J.

Nu bekræfter en kilde, at Kris Jenner, Kim K’s mor og manager, var dybt involveret i forhandlingerne.

”Kris var totalt involveret i at planlægge salget af Kims bånd. Videoen fandtes allerede, og Kris var med hele vejen som mellemmand, der stod for at markedsføre det over for en pornovirksomhed.”

Sextapet fik navnet ”Kim Kardashian, superstjerne.”

”Det må virkelig have begejstret Kris, for Kim var ikke almindelig kendt på det tidspunkt,” siger insideren.

”Jeg så Kris Jenners signatur på kontrakten; jeg tror, hun fik et sted mellem 150 000 – 300 000 kroner for den oprindelige aftale med mellemmanden, ” siger kilden.

Khloe Kardashian har ellers benægtet ideen om, at hendes mor stod bag salget, men ifølge RadarOnline har kilden bestået en løgnedetektortest.

Kourtney and Kim Take New York-søstrenes tidligere barnepige, Pam Behan, har sagt, at efter hendes mening har Kris Jenner opdraget sine døtre til en status som berømtheder, fra de var helt små.

Men den kendte ”momagers” tørst efter berømmelse og penge har sin pris, siger insideren:

”Alt, hvad hun gør her i verden, hver eneste beslutning, hun tager på sine døtres vegne, er baseret på grådighed og publicity. Og har intet at gøre med hendes families stabilitet eller lykke,” lyder anklagen.