Den 30-årige superstjerne Beyonce er kendt for at være en af verdens smukkeste kvinder. Hun har altid forstået at kombinere ydre skønhed med en sexet tøjstil.

Men det er blevet mere svært at holde balancen nu, hvor hun også har lille Blue Ivy at se til.

Forleden blev hun fotograferet, da hun kom ud af sin store bil i New York. Noget overraskende var hun iført en ganske simpel T-shirt og et par fiskenet-strømpebukser. Under andre omstændigheder ville de måske have set forførende ud, men på en normal dag bare virkede de bare kiksede.

Stjernen havde tydeligvis heller ikke makeup på, og i stedet for et par smarte damesko gik hun med nogle kluntede vandrestøvler. Overkroppen blev gemt væk i en kedelig cardigan.

På den anden side imponerede Single Ladies-sangerinden med sin nye bil, som nemt kunne forveksles med et hus på fire hjul. Bilen er en stor Mercedes-Benz, der blev købt, før hun skulle føde i januar. Den har en værdi af 1 million dollars og har håndsyede italienske lædersæder. Motoren er meget kraftig, men bilen er alligevel lige så lydsvag som en limousine.

Hvis du ikke allerede er misundelig, så bør du måske også vide, at bilen har sit eget badeværelse komplet med toilet, håndvask og sågar brusebad. Måske er det forklaringen på, at hun tager mere let på sit udseende. Med den slags accessories behøver hun aldrig nogensinde at tænke på at skulle stoppe op ved en tankstation for at gå på wc.