Superstjernen Adele var glad for musik, allerede fra hun var helt lille. I et album fra hendes barndom ses Someone Like You-sangerinden spille på legetøjsguitar, mens hun sidder oven på en forstærker.

Den lille røde guitar købte Adeles mor, Penny, i en genbrugsbutik.

Fotoet er taget i hendes fars hus i South Wales.

Det hus har ikke den store lighed med det hus til syv millioner pund, hvor Set Fire To The Rain-stjernen lige er flyttet ind med alle sine Grammy-priser og Brit Awards.

Men hendes far husker stadig, at Adele tog guitaren med hen til ham. ”Hun lærte sig selv at spille på den ved at lytte til gamle bluessange, vi plejede at høre på min pladespiller, og så prøvede hun at få det til at lyde på samme måde. Hun var ret god. Efter et par år begyndte hun også at synge samtidig,” sagde Mark Evans i et interview for nylig.

Endnu et par år senere skiftede Adele legetøjsguitaren ud med en rigtig guitar, og karrieren kunne begynde.

Læs også: Grammy-topscorer Adele tager 5 års pause fra musikbranchen

Men selvom sangtalentet er det samme, som da hun var lille, er Adeles forhold til faderen helt anderledes.

Mark Evans forlod Adeles mor, da hun var to år gammel. Han fortsatte dog med at se sin datter meget, men for to år siden droppede sangstjernen sin far, da hun føler, at han har forrådt hende.

”Hvis jeg nogensinde ser ham igen, spytter jeg ham i ansigtet. Han vil aldrig høre fra mig igen,” sagde den temperamentsfulde stjerne i et interview med American Vogue.