Der har på det senest været snakket meget om den såkaldte Club 27, der er et udtryk for de mange kendte kunstnere der er døde i alderen 27 år.

Senest skete det på tragisk vis for Amy Winehouse, hvilket der har været skrevet meget om i diverse medier. En anden person der meget vel kunne være havnet i den mindre flatterende club er skuespilleren Russell Brand.

Russell Brand der ligeledes er komiker, har nemlig også været ude i et voldsomt stofmisbrug og har levet på kanten, på samme måde som det var tilfældet med Amy Winehouse.

Han er sammen med den kendte sanger Kate Perry og hun er ovenud glad for, at hendes mand valgte at stoppe sit misbrug i en alder af netop 27 år.

Russell Brand var nemlig ude i et ustyrligt misbrug af heroin. Kate Perry sørger i disse dage meget over tabet af sanger og kollega Amy Winehouse, men på den anden side har denne forfædelige hændelse gjort, at hun kan trøste sig i glæden over mandens fremgang.

Med andre ord er Kate Perry nemlig blevet taknemmelig over at det nu er lykkedes Russell Brand at være ædru i ni år, på trods af et langvarigt misbrug. Noget der har været en sej og hård kamp for ham.

Sangstjernen er selv i disse dage aktiv, i forbindelse med den nye tegnefilm Smølferne, hvor Katy Perry har lagt stemme til Smølfine.

Den vil komme i biograferne inden længe, for dem der har lyst til at opleve Katy Perry i en anden rolle, eller for dem som bare vil se en underholdende tegnefilm.