Katy Perry advarer fans mod at lytte til gossip

Endelig lukker Katy Perry munden op om sin skilsmisse fra Russell Brand.

Firework-stjernen gjorde det helt klart i en pressemeddelelse, at hun nok skal tale for sig selv. Samtidig langede hun ud efter sine forældre, fordi de har udtalt sig om skilsmissen.

Stjernen advarede sine fans mod at lytte til rygter. ”Med hensyn til gossip vil jeg godt gøre det klart, at INGEN taler på mine vegne. Hverken en blog, et blad, ”nære kilder” eller min familie,” understregede hun.

Læs også: Russell Brand sørger – Katy Perry fester

På Twitter har Katy Perry desuden fundet anledning til at takke for al den hjælp og støtte, hun har fået fra mennesker over hele verden. ”I har gjort mit hjerte glad igen,” skrev stjernen.

Katy Perry menes at skulle bo i sit og Brands hjem til en værdi af 5,6 millioner dollars, mens Russell må se sig om efter et andet sted at bo. Kilder fortæller, at han allerede har flyttet det meste af sit indbo.

Parret har ellers skrevet under på købet af huset i Hollywood Hills for kun få måneder siden.

Venner siger, at Katy Perry bad sin mand indsende skilsmissebegæringen, fordi hendes forældre er stærkt troende og modstandere af skilsmisse.

Læs også: Katy Perry og Russell Brand skal skilles

”Rush kom altid med dumme vittigheder ved middagsbordet og lavede sjov med hendes forældres religion,” påstår en kilde. ”Han klarede at holde sig tilbage i starten – men kun lige netop. I løbet af ægteskabet blev han værre og blev ved med at bringe hendes familie op.”

Andre mener, at det ikke var familiekonflikter, men derimod Brands umættelige sexhunger og antipati for Katy Perrys partystil, der drev parret til skilsmisse.