Gossip! Jennifer Lopez vil sælge forlovelsesringHendes skilsmisse har udviklet sig til en grim affære, efter rapporter hævder, at Jennifer Lopez sælger alle de smykker, Marc Anthony gav hende i løbet af deres syv år lange ægteskab. Det siges endda, at sangerinden ønsker at slippe af med sin fantastiske forlovelsesring for at starte forfra, og det er en ganske imponerende forlovelsesring, der er hele fire millioner dollars værd.

Lopez og Anthony offentliggjorde deres brud tidligere på året, og siden har den 42-årige skønhed i høj grad prioriteret en ny start. Hendes mest værdifulde juvel er den sjældne, blå 8.5 karat diamant i hendes forlovelsesring, men Lopez giver også en masse tøj væk, som Anthony har købt til hende i løbet af deres forhold.

En ven har fortalt The Chicago Sun Times, at sangerinden altid har opført sig på den måde, når det handler om at komme videre, uanset om det drejer sig om en ekskæreste, en medarbejder eller et usundt venskab. ”Når Jennifer kommer videre, så kommer hun virkelig videre,” forklarede kilden. ”Casper Smart vil sandsynligvis også opdage, at han ’forsvinder’, når hun engang bliver træt af ham.”

Det siges, at Lopez ikke beholder andet end de ting, der blev givet til parrets tre-årige tvillinger Max og Emme. Brandudsalget af smykker er dukket op, efter historier om, at Anthony har valgt at bandlyse hans ekskones nye kæreste fra at køre børnene, fordi han i løbet af de sidste syv år gentagne gange har haft problemer med loven.

Størstedelen af sagerne har drejet sig om at køre for hurtigt, mangel på et gyldigt kørekort eller fordi, at Smart ikke formåede at dukke op i retten, men den unge danser tog sidste år del i et gadeløb, hvor han kørte over 160 kilometer i timen på en motorcykel.