Justin Theroux’ tøjstil var engang rå og utæmmet. Men det ændrede sig snart, da han begyndte at date Jennifer Aniston. Nu ser det ud, som han har fået endnu en makeover. Faktisk er han næppe til at genkende, når man sammenligner med fotos fra præ-Jennifer-tiden.

Frisuren er forandret, og det samlede look er endnu mere trendy og stylish end før. Justin viste den nye stil frem i Skylight Soho, hvor Jennifer Aniston skulle promovere filmen Five, der handler om frem brystkræftramte kvinder. Stjernen har sammen med Alicia Keys og Demi Moore instrueret den.

Rock of Ages-stjernen Theroux var i sorte jeans, jumper og en sort læderjakke til begivenheden. Trods det flotte ydre virkede han en smule genert over den opsigt, han vakte, og han nægtede at posere sammen med Venner-stjernen for fotograferne. Også Jennifer Aniston så fantastisk ud. Hun var klædt i sort fra top til tå, men strålede af lykke og glæde. Til begivenheden var hun selvfølgelig i godt selskab med Demi Moore og Alicia Keys.

Superwoman-sangeren Moore var i en figursyet sort blazer med læderærmer, stram sort nederdel og accessories med dyreprint. Hun havde taget sin mand, Swiss Beatz, med i byen.

Alicia Keys var mindre heldig med sin påklædning, men hendes naturlige skønhed reddede hende denne gang.

Det var dog Demi Moore, som havde aftenens bedste stil. Hun var direkte guddommelig i leggings og høje hæle. Tweedblazeren sikrede, at hun ikke kom til at se billig, men snarere trendy ud. Måske havde hun lånt den af sin mand, Two and a Half Men-stjernen Ashton Kutcher.