Hacker de kendte i HollywoodHar du nogen sinde siddet hjemme i din lejlighed og pludselig fået et opkald fra din bankrådgiver, der uforklarlige årsager har kunnet fortælle dig, at dit kreditkort er blevet anvendt i Thailand, på trods af, at det i adskillige dage har opholdt sig trygt i din pung i dit hjem i København? Ja, det er ikke fedt.

Forestil dig nu, at du er, tja… lad os sige Tom Cruise, og så lad os for god ordens skyld erstatte dine kreditkort med din private mail konto. Der er ikke tale om identitetstyveri, men alle dine private beskeder vil blive spredt ud over hele internettet, og du har ingen måde at stoppe udbruddet på.

Det er angiveligt lige præcis, hvad forskellige kendisser som eksempelvis skuespilleren Tom Cruise, skuespillerinden Julianna Hough og rapperen Kreayshawn for tiden døjer med, og der er intet, der tyder på, at angrebene skulle stoppe foreløbigt.

Gruppen, der online skjuler sig bag dæknavnet Hollywood Leaks, tager alle kneb i brug, når der skal afsløres kendisser, og der modtages meldinger om en stigende tendens til ulovligt at skaffe sig adgang til mail kontoer ved angiveligt at gætte dårligt valgte sikkerhedsspørgsmål.

Gruppen benytter adgangen til at stjæle manuskripter, skandaløse billeder og få yderligere adgang til stjernernes Twitter kontoer, inden det hele offentliggøres på diverse websteder online, og der er ingen mulighed for at komme det til livs.

Langt de fleste ved, at Hollywood og de utallige tilhørende stjerner har adskillige længere lister bestående af ting, de hellere end gerne vil holde skjult for offentligheden, men privatlivet i Hollywood må forberede sig på en lang og ukontrollerbar kamp.

En række telefonnumre (Miley Cyrus, Lil John & Ashley Greene), billeder (Julianne Hough & Kreayshawn) og manuskripter (Rock of Ages) er allerede blevet tilgængelige for alle og enhver på en side som pastebin.com, men det tyder på, at tyverierne blot er en forsmag på, hvad Hollywood fremover har i vente.