Tidligere glamourmodel Alicia Douvall afslører nu, at hun har haft et seks måneder langt forhold med Britain’s Got Talent-dommer Simon Cowell. En nat havde de to sex hele elleve gange, påstår den hotte model.

Alicia Douvall, der er kendt for sin forkærlighed for kosmetiske operationer, er den første kvinde, der taler åbent om sit forhold til X Factor-mogulen.

Hun er ikke bange for at gå i detaljer i et nyt interview i The Mirror.

”Vi begyndte at have sex og fortsatte hele natten. Vi sov lidt ind imellem, men kun få minutter,” siger hun.

Hun fortæller også, at Pop Idol-dommeren havde svært ved at lægge sine dommeropgaver fra sig i soveværelset.

Han plejede at analysere og bedømme hendes præstation på lagnet.

Cowell foretrak, at hun klædte sig ”rigtig billigt”, når de gik i byen, afslører Douvall. Hun er ikke overrasket over, at hans forlovelse med makeup-artist Mezghan Hussainy ikke holdt, for Cowell har flere gange sagt til hende, at han ikke er typen, der gifter sig.

Alicia Douvall mødte Simon Cowell i 2001 på en hotelbar.

Ifølge kilder har Cowell også haft en affære med X Factor-dommer Dannii Minogue. Cowell har fortalt, at han er flov over den nye biografi og føler, at han er kommet til at sige mere om sin perlerække af ekskærester, end han ønskede.

Alicia Douvall bliver sikkert ikke den sidste  af ekskæresterne, der står frem med sin historie. Men Douvall er ikke vred over de historier, Cowell har fortalt biografiforfatter Tom Bower om hende.

Tværtimod. Hun er vred over, at hun ikke er nævnt i Sweet Revenge – The Intimate Life of Simon Cowell.