Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo afslører nu en ambition, der ikke tilhører fodboldbanen. Han har nemlig en drøm om at få en lille prinsesse og blive en familie på linje med David Beckham.

Cristiano Ronaldo er for tiden med Real Madrid i USA, hvor de forleden mødte David Beckham og hans hold LA Galaxy. Ronaldo og Beckham er gode venner og det kan være at familiemanden Beckham har inspireret Real Madrid stjernen.

Den 26 årige fodboldspiller udtaler nemlig til den britiske avis The People at han gerne vil have en pige, ligesom David Beckham har det. Ydermere vil han gerne have en stor familie.

David Beckham har i øjeblikket fire børn, hvor tre af dem er drenge, mens de har en lille pige. Og den tanke er noget der frister Ronaldo. Han vil nemlig ikke afvise at ville have så mange børn, men kan ikke sige hvornår han ønsker at få dem.

Noget kunne tyde på at LA gør noget specielt ved Cristiano Ronaldo, for det var ligeledes her han havde en affære med en tjener, der eftersigende er mor til hans søn på 1 år. Der blev dengang skrevet en del om dette og rygter siger hun skulle have fået mange penge for at tie om det.

Det fik hun i underkanten af 10 millioner kroner for og det er rigtig mange penge for de fleste.

I øjeblikket er Cristiano Ronaldo kærester med supermodellen Irina Shayk, som han håber at gifte sig med. Det vil derfor blive hende, der skal være mor til de mange børn i fremtiden.

Fodboldstjernen elsker familielivet og er allerede i fuld gang med at lære sin søn at spille fodbold, så vi kan få en Cristiano junior at se på fodboldbanen.