Casper Christensen og Isabel Friis-MikkelsenRygterne har svirret i månedsvis, men nu fortæller hovedpersonen selv, at han har fundet sig en ny kæreste.

Casper Christensens nye kæreste kommer fra inderkredsen af komikerens omgangskreds. Ikke nok med, at hun er ansat i hans firma, så er hun nemlig også vennen Jarl Friis-Mikkelsens datter. Isabel Friis-Mikkelsen er navnet på den unge dame, der nu danner par med Christensen.

Der er ikke mindre end 18 års aldersforskel på det nye par; Casper Christensen er 43, mens Isabel Friis er 25.

Det var vist ikke meningen, at Christensen skulle have meldt noget officielt ud om det nye forhold, men til eb.dk fortæller han, at han ikke magtede at svare nej på spørgsmålet, om hvorvidt han havde en kæreste hele tiden. Hverken Casper eller Isabel havde det store behov for at fortælle offentligheden om forholdet, men nu er det altså sluppet ud.

Isabel Friis-Mikkelsen har i længere tid været Caspers personlige assistent, og derfor har de to set utrolig meget til hinanden i hverdagen. Christensen fortæller, at det stille og roligt er kommet snigende, at de skulle være kærester. I og med, at de har set hinanden hver dag og arbejdet særdeles tæt sammen, er det altså nu kommet så vidt som til et forhold.

Casper C fortæller, at forholdet har varet omkring halvanden måned eller to, mens Isabel Friis dog mener, at de blot har været kærester i en måneds tid. Casper Christensen brød tidligere på året med sin kærester igennem flere år, Iben Hjejle.

Det bliver spændende at følge forholdet.