Amy Winehouse var en superstjerne, mens hun levede. Men nu siger hendes bedste ven og kæreste Tyler James, at hendes død har hjulpet ham til at genoptage musikken.

Den håbefulde sanger stiller op i talentshowet The Voice.

”Sidste sommer var den værste dag i mit liv. Amy døde, og hele mit liv ændrede sig. Nu er hun her med mig, det ved jeg. Det handler om, at jeg finder mine egne fødder, og den eneste måde, jeg kan finde dem på, er gennem musikken,” siger han.

Tyler James har kendt Love Is A Loosing Game-sangerinden, siden de mødtes på skuespillerskolen Sylvia Young som trettenårige.

De havde et åbent forhold. Den legendariske sangerinde sagde engang: ”Vi er venner, der boller.”

Forholdet fortsatte, indtil Amy Winehouse mødte sin kommende mand, Blake Fielder-Civil, som hun senere blev skilt fra. Hun var en nær ven af Tyler James til sin død sidste år.

Det var Tyler James, der sendte den demooptagelse med Amy Winehouse, der i 2001 fik Simon Fullers’ 19 Management til at engagere hende.

Vejen til hitudgivelserne Frank og Back to Black var banet for Amy Winehouse.

Nu håber Tyler James selv at imponere dommerne på talentshowet The Voice. Han har allerede overbevist will.i.am, der sagde til ham, at det lød godt.

Tilbage i 2004 udgav sangeren og sangskriveren et album ved navn The Unlikely Lad.

Selvom Amy Winehouses tidligere elsker sikkert vil imponere dommerne på The Voice, bliver konkurrencen hård, og tonen er hård i dommerpanelet.