Rollen som vampyren Edward Cullen i Twilight serien, har gjort hjerteknuser Robert Pattinson mere end populær hos kvinderne.

I traileren til sin sidste nye film, Bel Ami, ses Robert Pattinson i hede scener med de tre skønne kvinder, der har hovedroller i filmen – Christina Ricci, Uma Thurman og Kristin Scott Thomas.

Alle kvinderne er ældre end Robert Pattinson, men det ser ikke ud til at genere den 25-årige stjerne. Bitter Moon-stjernen Kristin Scott Thomas er 51 år, glamourmodel og Ceremony-stjernen Uma Thurman er 41, og Blake Snake Moan-skuespillerinden Christina Ricci er 32 år gammel.

Twilight-stjernen har rollen som kvindeforføreren Georges Duroy i den nye film.

I filmen forfører Georges Duroy alias Robert Pattinson de tre kvinder i 1890’ernes Paris. Robert Pattinson mener selv, at den forhærdede forfører Georges Duroy er langtfra så elskværdig og charmerende som den populære Edward Cullen.

Georges Duroy er en hårdhudet tidligere soldat, der indleder en karriere som journalist af tvivlsom kaliber. Til sidst er han Paris’ mest succesfulde mand.

Manuskriptet er baseret på den franske roman Georges Duroy, der er skrevet af Guy de Maupassant.

”Vi holdt os virkelig tæt til bogen, og fordi den fyr grundlæggende er en skid, som får det hele til sidst, er det svært at markedsføre den – især med mig i rollen.

Alle er bange for, at alle vil tænke: Åh, han skal være sød, han er nødt til at være sød ved alle kvinderne,” forklarer Robert Pattinson om traileren.

Men mon ikke Pattinsons tusindvis af kvindelige fans alligevel lader sig inspirere til at købe biografbilletter, når de ser den sexdampende trailer?

Er du også stor fan af Twilight og savner en partner? Så prøv Twilight Dating!