Ashton Kutcher er kendt for sin kærlighed til teknologi. Der er nok ingen tvivl om, at han glæder sig til sin næste rolle. Han skal spille grundlæggeren af Apple, Steve Jobs. Filmens titel er enkel – den hedder Jobs.

Two And a Half Men-stjernen er ellers bedst kendt fra komedier. Han har dog også haft roller i mere alvorlige film. I 2004 havde han en rolle i science fiction thrilleren The Butterfly Effect.

Men rollen som Steve Jobs er hans mest krævende indtil nu, ikke mindst fordi Jobs’ kamp mod kræften også vil have en betydning for filmen.

Faktisk ligner Ashton Kutcher og Steve Jobs hinanden temmelig meget, så han behøver ikke at frygte, at det vil tage lang tid at få lagt makeup før optagelserne.

Filmen handler om Steve Jobs indsats for at genoplive Apple, da han vender tilbage til firmaet i 1996.

Manuskriptforfatteren er Matt Whitely.

Nyheden om filmen er helt sikkert ikke særlig velkommen i Sony, som købte filmrettighederne til Walter Isaacsons biografi om Steve Jobs. Den kom i boghandlerne, kun et par uger efter at han døde af kræft, kun 56 år gammel.

Ashton Kutcher står selv bag flere virksomheder i teknologibranchen, blandt andet Ooma. Teletjenesten gør det muligt at ringe i USA uden at betale abonnement.

Tilbage i 1999 spillede Noah Wyle rollen som Steve Jobs i den kritikerroste tv-serie Pirates of Silicon Valley, som handlede om Apple og Microsoft.