Vi kan roligt anse Dum & Dummere for at være en af de bedste komediefilm. Nogensinde. Og nu åbner legenden Jim Carrey op for en 2’er!

Først og fremmest vil vi her på siden gerne glemme alt om den forfærdelige” Dum & Dummere: Da Harry mødte Lloyd” fra 2003, der næsten var med til at ødelægge hele seriens image. Heldigvis er den originale Dum & Dummere fra 1994 med Jim Carrey og Jeff Daniels god nok til at overleve det hårde slag.

Mange har i lang tid ønsket, at Jim Carrey for alvor ville genoplive to af hans absolut største successer til dato: Dum & Dummere samt Bruce Almightly. Nu ser det faktisk ud til, at dette kan lade sig gøre, da Jim Carrey selv har udtalt følgende:

”Vi har snakket om måske at genoplive nogle af de gamle karakterer, alle spørger til. Der er Bruce Almighty, og vi snakker også om en potentiel ny Dum & Dummere.”

Hvis en ny Dum & Dummere film bare er halvt så god som den første fra 1994, har vi en potentiel udfordrer til Tømmermænd i Thailand, der går i biograferne lige nu.

Allerede tilbage i marts 2011 var der første gang snak om at lave en opfølger til Dum & Dummere, og nu hvor Jim Carrey selv har udtalt sig om projektet, ser det for alvor ud til at være seriøst. De mest optimistiske tunger snakker om, at optagelserne med Jim Carrey kan begynde i slutningen af 2011 eller begyndelsen af 2012, men for at dette skal ske, er der stadigt mange brikker, der skal falde på plads.

Hvis bare de går i gang med at lave en ny, lover vi at glemme alt om den forfærdelige ”Dum & Dummere: Da Harry mødte Lloyd”..

dum og dummere fra 1994